Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Pengfei

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  800~1500

 • Ετήσιες πωλήσεις

  450000000-500000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1956

 • Εξαγωγή pc

  10% - 20%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-513

Εισαγωγή

 

 
Η Co. ομάδας Pengfei Jiangsu, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές του περιστροφικού κλιβάνου και του αλέθοντας εξοπλισμού στην Κίνα και την παγκόσμια αγορά. Θα απαριθμηθεί στον κύριο πίνακα του Χονγκ Κονγκ το 2019. Το όνομα και ο κώδικας αποθεμάτων: Ομάδα HK03348 της Κίνας Pengfei.
Το επιχειρησιακό πεδίο περιλαμβάνει το σχέδιο, την κατασκευή και την υπηρεσία του εξοπλισμού στους τομείς των οικοδομικών υλικών, της μεταλλουργίας, της χημικής βιομηχανίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, κ.λπ., και ως φορέα παροχής υπηρεσιών EPC, που παρέχει τις προσαρμοσμένες μιας στάσης λύσεις για το σχέδιο, την προμήθεια, την οικοδόμηση και τη δοκιμαστική λειτουργία.
Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών όπως η ενεργειακή αποθήκευση εξοικονόμησης ενέργειας και η περιεκτική χρησιμοποίηση των πόρων, και έχει καθιερώσει τις καινοτόμες εξέδρες έρευνας και ανάπτυξης όπως τα εθνικά κέντρα επιχειρηματικής τεχνολογίας και οι μεταδιδακτορικοί τερματικοί σταθμοί. Έχουμε συμπληρώσει διάφορα σημαντικά προγράμματα εξοπλισμού όπως η εθνική βιομηχανική ανανέωση, εθνικό σχέδιο φανών, εθνικά βασικά νέα προϊόντα, και συμμετείχαμε «στον περιστροφικό κλίβανο βιομηχανίας τσιμέντου», «μύλο βιομηχανίας τσιμέντου τον κάθετο», «τον κύλινδρο βιομηχανίας τσιμέντου», «σύνταξη βιομηχανίας τσιμέντου περισσότερων από 10 εθνικών προτύπων και βιομηχανικά τυποποιημένων, όπως η χρήση των κυλινδρικών μύλων, και των τεχνικών απαιτήσεων για τα πλήρη σύνολα νέου εξοπλισμού παραγωγής τσιμέντου ξηρός-διαδικασίας. Τα κύρια προϊόντα είναι συστήματα περιστροφικών κλιβάνων, αλέθοντας εξοπλισμός, και γραμμές παραγωγής τσιμέντου. Η τεχνολογία είναι στο κύριο εσωτερικό επίπεδο στη βιομηχανία και κέρδισε την προηγμένη κολεκτίβα της εθνικής βιομηχανίας οικοδομικών υλικών, η σημαντική επιχείρηση στη βιομηχανία μηχανημάτων οικοδομικού υλικού για 40 έτη μεταρρύθμισης και ανοίγοντας, ο περιστροφικός κλίβανος κέρδισε το εθνικό ενιαίο πρωτάθλημα της εθνικής βιομηχανίας κατασκευής. Σύμφωνα με την έκθεση βιομηχανίας του Frost & Sullivan, η ομάδα Pengfei είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής των περιστροφικών κλιβάνων στην Κίνα και τον κόσμο από την άποψη του εισοδήματος του 2018. Έχει ολοκληρώσει την κατασκευή περισσότερων από 100 προγραμμάτων γραμμών παραγωγής τσιμέντου, που εξάγεται σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο, και έχει ένα σφαιρικό ίχνος. Πωλεί τα προϊόντα και παρέχει τις μιας στάσης λύσεις στους πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες ζωνών και δρόμων, όπως το Μπανγκλαντές, το Καζακστάν, η Τουρκία, το Ουζμπεκιστάν, κ.λπ.
Οι άνθρωποι Pengfei ερεύνησαν το πανεπιστήμιο, ωφέλησαν τον κόσμο, ενεργά εκπληρωμένες κοινωνικές ευθύνες, και έγιναν βιομηχανικός ηγέτης.
Οι άνθρωποι Pengfei φέρνουν την ελπίδα, πρόβλεψη, ενότητα και προχωρούν σταθερά, αρμονική ανάπτυξη, και εργασία για να χτίσουν μαζί έναν διεθνή όμιλο επιχειρήσεων.

 

Τα κύρια προϊόντα
Σύστημα περιστροφικών κλιβάνων, αλέθοντας εξοπλισμός και γραμμή παραγωγής τσιμέντου.
Το σύστημα περιστροφικών κλιβάνων περιλαμβάνει κυρίως τον περιστροφικό κλίβανο, τον προθερμαστή, το σύστημα ελέγχου ξηρότερων, πιό δροσερών και περιστροφικών κλιβάνων
Το αλέθοντας σύστημα εξοπλισμού περιλαμβάνει κυρίως τον κυλινδρικό μύλο (συμπεριλαμβανομένου του μύλου σφαιρών και του μύλου άνθρακα), τον Τύπο κυλίνδρων, τον κάθετο μύλο, το διαχωριστή και το αλέθοντας σύστημα ελέγχου εξοπλισμού
Γραμμή παραγωγής τσιμέντου: Συμπεριλαμβανομένου 1 000 t/d, 2 500 t/d, 3 000 t/d, 5 000 γραμμών παραγωγής τσιμέντου t/d και των γενικών συμβαλλόμενων υπηρεσιών εφαρμοσμένης μηχανικής EP/EPC των διάφορων αλέθοντας γραμμών παραγωγής με την ετήσια παραγωγή 100.000 τόνων, 300.000 τόνων, 500.000 τόνων, 1 εκατομμυρίων τόνοι και 2 εκατομμυρίων τόνοι.
Επιχειρησιακό πεδίο
Τομέας οικοδομικών υλικών: πλήρη σύνολα τεχνολογιών και εξοπλισμού όπως το τσιμέντο, ο ασβέστης, το high-phosphorus χώμα και το αργίλιο-βανάδιο
Τομέας μεταλλουργίας: laterite νικέλιο - ψήνοντας κλίβανος μεταλλεύματος, ψήνοντας κλίβανος μεταλλεύματος λίθιου, χρυσός κλίβανος οσμηρών μεταλλεύματος, κλίβανος μείωσης χρωμίου σιδήρου, φούρνος ορυχείων χαλκού, σβόλοι χάλυβα, μεγάλης κλίμακας μύλος μεταλλείας, κάθετος μύλος άνθρακα, κ.λπ.
Χημικός τομέας: ανθρακικό άλας ασβεστίου, πλήρης τεχνολογία διοξειδίου τιτανίου και εξοπλισμός, σύνθετη πλήρης τεχνολογία σκονών και εξοπλισμός, φούρνος εναζώτωσης, αποδοτικός κλίβανος καθαρισμού άνθρακα και αναβάθμισης, άνθρακας--υγρό, καθαρός-ξηρά τεχνολογία απόσταξης άνθρακα και εξοπλισμός, τεχνικός εξοπλισμός εξαγωγής πετρελαίου σχιστόλιθου άμμου πετρελαίου
Τομείς προστασίας του περιβάλλοντος: στερεά απόβλητα, επιβλαβή απόβλητα, κλίβανος διάθεσης λάσπης, εξοπλισμός αποβλήτων ομο-επεξεργασίας κλιβάνων τσιμέντου τεχνολογία και,
Μια ζώνη και ένας δρόμος
Η ομάδα Pengfei έχει χτίσει περισσότερες από 100 γραμμές παραγωγής τσιμέντου και τα προϊόντα του εξήχθησαν σε περισσότερες από 70 χώρες όπου το pengfei πρόσφερε επίσης τις μιας στάσης λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής, τα πολιτικού μηχανικού έργα, τη συσκευασία εξοπλισμού, την εγκατάσταση και την ανάθεση, και την υπηρεσία παραγωγής όπως το Μπανγκλαντές, το Καζακστάν, η Τουρκία, το Ουζμπεκιστάν, κ.λπ.

Ιστορία

Το 1956, η επιχείρησή μας, γνωστή ως σίδηρος, ξύλο, manufal συνεργασία μπαμπού, ιδρύθηκε, κυρίως περιλήφθείτε στο σίδηρο, ξύλο, χειρωνακτική επεξεργασία μπαμπού, κατόπιν μετονομάστηκε ως εγκαταστάσεις αγροτικών εργαλείων Dagong.

Το 1978, η επιχείρησή μας άρχισε να εισάγει στη βιομηχανία επεξεργασίας μηχανημάτων, που κατασκευάζει διαμορφώνοντας τη μηχανή, υδραντλία και threashing η μηχανή.

Το 1983, η επιχείρησή μας που μετονομάζονται ως εγκαταστάσεις μηχανημάτων Dagong που μπαίνονται στη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων τσιμέντου, κυρίως που παράγει το βοηθητικό εξοπλισμό όπως η ηλεκτρική σφράγιση δονητών και επιπέδων.

Το 1983, η επιχείρησή μας που μετονομάστηκε ως εγκαταστάσεις εξοπλισμού οικοδομικών υλικών Haian, που παράγουν τον κύριο εξοπλισμό για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις τσιμέντου όπως η προ-προσθήκη wter του grannulator, του διαχωριστή, του μηχανικού κάθετου κλιβάνου και του μικρού μύλου σφαιρών μεγέθους, άρχισε να κάνει έναν αριθμό, προκειμένου να επεκταθεί η βιομηχανική επιρροή, η επιχείρησή μας μετονομάστηκε ως δημόσιες haian εγκαταστάσεις εξοπλισμού οικοδομικών υλικών το 1989.

Το 1994, η ομάδα Jiangsu Pengfei δημιουργήθηκε, εκείνη τη στιγμή, η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει τον κύριο εξοπλισμό όπως ο περιστροφικός κλίβανος, μύλος σφαιρών για τις τσιμεντοβιομηχανίες που τα αποτελέσματα ήταν κάτω από 1000t/d.

Το 2002, μετά από να αναδημιουργήσει και το recoganization, η Co. βιομηχανίας Jiangsu Pengfei, ΕΠΕ καθιερώθηκε, η επιχείρησή μας παρέχει τον κύριο εξοπλισμό όπως ο περιστροφικός κλίβανος, μύλος σφαιρών για τις τσιμεντοβιομηχανίες που τα αποτελέσματα ήταν κάτω από 2500t/d

Το 2003, η επιχείρησή μας μετονομάστηκε ως Co. ομάδας Jiangsu Pengfei, ΕΠΕ, παρέχοντας το μεγάλο κύριο dia 6m εξοπλισμού λιγότερο από όπως το μεγάλης κλίμακας millfor περιστροφικών κλιβάνων και σφαιρών τις επιχειρήσεις παραγωγής που παραγωγή ημέρας κάτω από 10000t.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών developent έως το έτος 2014, commpany μας έχει αναπτύξει έξι βάσεις παραγωγής: τα areaas παραγωγής ανατολής, νότου, δύσης και του Βορρά, η μεγάλης κλίμακας περιοχή χάλυβα ρίψης και ο λιμένας Nantong, η επιχείρησή μας, ως γενικός προμηθευτής, έχουν γίνει το κατασκευαστικό κέντρο του βιομηχανικού κλιβάνου (φούρνος) και του αλέθοντας εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο.

 

Υπηρεσία

Εγγύηση

Κανονικά όλοι οι εξοπλισμοί μας έχουν την εγγύηση ενός έτους ενάντια στην ανάθεση είναι τελειωμένοι. Κατά τη διάρκεια αυτού έτος, εάν ο εξοπλισμός έχει τα προβλήματα λόγω του λόγου που αποδίδεται απλώς στην ποιότητα εξοπλισμού. Θα επισκευάσουμε και θα παράσχουμε το απαραίτητο parts.for ολόκληρες οι εγκαταστάσεις, για το σημάδι example.you η σύμβαση EP ή EPC από το σχέδιο στην ανάθεση των εγκαταστάσεων. θα παράσχουμε επίσης την εγγύηση ενός έτους μετά από την αποδοχή ολόκληρων των εγκαταστάσεων από τον αγοραστή. Κατά τη διάρκεια αυτού έτος. Ολόκληρη η ποιοτική εγγύηση εξοπλισμού εγκαταστάσεων είναι κάτω από το πεδίο μας. Το ίδιο πράγμα, εάν ο εξοπλισμός να έχε τα προβλήματα λόγω του λόγου που αποδίδεται απλώς στην ποιότητα εξοπλισμού, θα επισκευάσουμε και θα παράσχουμε τα απαραίτητα μέρη στο λογικό χρόνο ή για τους ξένους πελάτες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα μέρη που αγοράζονται με τα έξοδά μας για να επισκευάσουν το χαλασμένο εξοπλισμό κάτω από το approvement από την πλευρά μας. Όλα εκείνα τα ζητήματα μπορούν να συζητηθούν πρόσωπο με πρόσωπο, εάν μας επιλέξετε, εσείς θα αισθανθούν ότι όλα τα προβλήματα είναι υπό έλεγχο.

 

Παροχή ανταλλακτικών

Έχουμε τη EPR συστημάτων λογισμικού μας έκδοση kingdee K3 συστημάτων που καταγράφουν τις λεπτομέρειες κάθε πελάτη και του αγορασμένου εξοπλισμού τους από την αγορά πρώτης ύλης στον εξοπλισμό που παραδίδεται του πελάτη στην περιοχή έτσι ώστε προκειμένου να σιγουρευτεί από το αγοράζοντας τμήμα στο τμήμα μεταπωλήσεων δεν θα κάνουμε τα λάθη σε αυτό που πωλούμε σε αυτό το client.provide διορθώνουμε τα ανταλλακτικά. Τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων σε κάθε πελάτες.

Για τα ανταλλακτικά που παρέχουν, όταν παραδώσαμε τους εξοπλισμούς, θα παραδώσουμε τα ενός έτους εύκολα χαλασμένα μέρη σύμφωνα με την εμπειρία μας για convinently την επισκευή των εξοπλισμών.

Κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας στο μέλλον, τα ανταλλακτικά που παρέχουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη να αποφύγει τη λειτουργία το equipments.so που όλος ο πελάτης μας δεν πρέπει να ανησυχήσει για αυτό το ζήτημα, ακόμα κι αν οι εξοπλισμοί είναι παλαιός τύπος σε μια ημέρα. Θα παράσχουμε ακόμα.

 

Σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση υπηρεσία

Η επιχείρησή μας παρέχει τη σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση υπηρεσία. Όλη η ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεών μας είναι ειδικευμένο πρόσωπο και έχει πολύ να δοκιμάσει στην ανέγερση, ανάθεση των εξοπλισμών για πολύ έτος. Μερικοί απ' αυτούς ήταν εξειδικευμένος εργάτης στο εργαστήριο που ξέρει καλά για το ταίριασμα των εξοπλισμών και έπειτα η πρακτική στην περιοχή για πολλά years.so παρακαλώ πιστεύει στην ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων της επιχείρησής μας. Είναι professional.besides η ικανότητά τους. Είναι επίσης σκληρός-εργαζόμενοι. Ο σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν την απαίτηση του πελάτη, όπως ξέρουν για τον πελάτη, το τρέξιμο εξοπλισμού, εάν στάση για τα λεπτά, θα υπάρξει πολλή απώλεια. Έτσι κάθε μηχανικός στην ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεών μας συνεχίζουν πάντα μέχρι την ανίχνευση μηχανικών βλαβών που τελειώνουν. Είναι εργατικό και αρμόδιο πρόσωπο. Ανεξάρτητα από 8 ώρες, 24 ώρες που λειτουργούν πλησίον είναι κανονικές για τους

Έτσι μόλις μας καλέσει ο πελάτης, η ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεών μας θα δοκιμάσει το καλύτερό τους για να φθάσει στην περιοχή μέσα σε 24 ώρες για τους εσωτερικούς πελάτες και να κάνει το τους τι πρέπει να κάνουν.

Για το υπηρεσία online, είναι για τη μικρή ανίχνευση μηχανικών βλαβών που μπορούμε να λύσουμε μέσω του τηλεφώνου ή του βίντεο μιλώντας με να κουβεντιάσουμε τα εργαλεία. Ειδικά οι ξένοι πελάτες. Είναι μακριά, και μερικές φορές θα κοστίσει μακροπρόθεσμος για την εφαρμογή θεωρήσεων, το εισιτήριο αγοράς για να φθάσει στην περιοχή, η επιχείρησή μας κανονίζει το υψηλής ποιότητας τηλεοπτικό σύστημα διασκέψεων για μας για να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ξένους πελάτες μας, παρακαλώ να δει αυτό το photos.this είναι η αναφορά clound μας. Και φέτος, είναι πάρα πολύ δύσκολο για το μηχανικό μας να πάει στην ξένη περιοχή, έτσι λύνουμε πολλά προβλήματα μέσω αυτού του τρόπου.

Τώρα θα πω τις ευχαριστίες για τους .without εργατικός τους, δεν θα φτάσουμε την αποδοχή του πελάτη στο τέλος.