Να στείλετε μήνυμα
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
4000t Per Day Clinker Grinding Cement Production Line

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας

 • Υψηλό φως

  4000t γραμμή παραγωγής τσιμέντου

  ,

  Αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ

  ,

  Περιστροφικός κλίβανος τσιμέντου κλίνκερ αλέθοντας

 • Διαδικασία
  Ξηρά διαδικασία
 • Ικανότητα
  1000tpd
 • Αυτόματο επίπεδο
  Εντελώς αυτόματα
 • Τάση
  380V, 10kV, 6.6kV, 11kV
 • Βάρος
  Σύμφωνα με τη διαδικασία
 • Ημέρες Workign
  330 ημέρες
 • Χρώμα
  Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
 • Τόπος καταγωγής
  Jiangsu
 • Μάρκα
  Pengfei
 • Πιστοποίηση
  CE,ISO
 • Αριθμό μοντέλου
  1000tpd
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1 σύνολο
 • Τιμή
  USD8000000-USD16000000
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Όλη η συσκευασία είναι κατάλληλη για τον ωκεανό που μεταφέρει και η εσωτερική μεταφορά, κοχύλι κλιβά
 • Χρόνος παράδοσης
  360 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  L/C, T/T
 • Δυνατότητα προσφοράς
  1 ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΑ 360 ΗΜΕΡΕΣ

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας

                              ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΣΤΗ CO. ΟΜΆΔΑΣ JIANGSU PENGFEI, ΕΠΕ

 

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας

 

 

Ακολουθούμε υψηλό - φήμη ποιότητας και επιχείρησης. Συνεργαζόμαστε με τις διάφορες ακαδημίες από όλη τη χώρα, και ερευνάμε συνεχώς και αναπτύσσουμε τις νέες τεχνικές και τα προϊόντα. 12 των προϊόντων μας έχουν περάσει την αξιολόγηση του Υπουργείου & τις επαρχιακές πιστοποιήσεις. Επιπλέον, 6 των προϊόντων μας είναι μια τιμή των «εθνικών νέων προϊόντων» και 5 προϊόντα έχουν επιτύχει το Υπουργείο & επαρχιακή πιστοποίηση καλής ποιότητας, καθώς επίσης και 22 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 4 την υψηλή και νέα τεχνική πιστοποίηση s. Η επιχείρησή μας έχει πολλά είδη μεγάλου εξοπλισμού κατεργασίας με τις ισχυρές ικανότητες κατεργασίας 150,000MT/y να ικανοποιήσουν οι απαιτήσεις των περιστροφικών κλιβάνων και του μύλου σφαιρών κάτω από 6 μέτρα. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τις μηχανές διεύρυνσης με φρέζα 8 μέτρων, κάθετοι τόρνοι 8 μέτρων, 5 - μετρήστε τους κάθετους τόρνους, τους τόρνους προσώπου 6.3m*20m και τους ανοπτώντας φούρνους 6,5 μέτρων.

 

 

Το ηλεκτρικό σύστημα

 

 
  Ηλεκτρικός, αυτοματοποίηση, επικοινωνία & κινητήριοι εξοπλισμοί
(1)

Κεντρικός έλεγχος του DCS, όργανο, συσκευή ανάλυσης

(2)

Ανίχνευση της Shell, παρατήρηση πυρκαγιάς τύπων TV

(3)

Υποσταθμός για τη συντριβή ασβεστόλιθων

(4)

Ηλεκτρικό δωμάτιο για τον ακατέργαστο μύλο γεύματος

(5)

Ηλεκτρικό δωμάτιο για το τέλος κλιβάνων

(6)

Ηλεκτρικό δωμάτιο για το κεφάλι κλιβάνων

(7)

Ηλεκτρικό δωμάτιο για τη λείανση τσιμέντου

(8)

Ηλεκτρικό δωμάτιο για τη συσκευασία τσιμέντου

(9) Το ηλεκτρικό καλώδιο, καλώδιο, δίσκος καλωδίων, γαλβάνισε το σωλήνα, που φωτίζει για την παραγωγή
(10) Συσκευή ανάλυσης κοβαλτίου
(11)

Ελαφρότητα και κλιματιστικό μηχάνημα για ολόκληρο το εργοστάσιο

 

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας 0

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας 1

Περιγραφή διαδικασίας

(1) συντριβή και μεταφορά ασβεστόλιθων

Αφότου μεταβιβάζεται ο ασβεστόλιθος από το ορυχείο στις εγκαταστάσεις, εάν ο θραυστήρας είναι αναμμένος, το LS θα ξεφορτωθεί άμεσα στη λήψη του κοιλώματος, και έπειτα από το βαρέων καθηκόντων τροφοδότη ποδιών που στέλνεται στον ενιαίο θραυστήρα σφυριών PCF1616 που συντρίβεται, εάν ο θραυστήρας είναι σβησμένος, το LS θα ξεφορτωθεί στο υπαίθριο απόθεμα, και θα σταλεί έπειτα στο λαμβάνον δοχείο μέσω του φορτωτή για τη συντριβή.

Ο συντριμμένος ασβεστόλιθος στέλνεται σε δύο σιλό χορήγησης της δόσης ασβεστόλιθων (dia.Φ12m) από το μεταφορέα ζωνών, ανελκυστήρας και βαλβίδα γραμμάτων Τ.

(2) βοηθητικό υλικό που συντρίβει και που μεταβιβάζει

Όταν το αποκλειστικό λαμβάνον κοίλωμα είναι ελεύθερο, ο άργιλος ξεφορτώνεται άμεσα στο κοίλωμα, και στέλνεται έπειτα στον άργιλο καθορίζοντας το σιλό μέσω του τροφοδότη ποδιών, του θραυστήρα δοντιών, του μεταφορέα ζωνών και του ανελκυστήρα. Όταν το λαμβάνον κοίλωμα είναι πλήρες, ο άργιλος αρχικά θα συσσωρευθεί στο υπόστεγο, και έπειτα μεταβιβασμένος από forklift στη λήψη του κοιλώματος όταν είναι ελεύθερο, επιτέλους, μεταβιβάζεται στον άργιλο καθορίζοντας το σιλό από τον τροφοδότη ποδιών, το θραυστήρα, το μεταφορέα ζωνών και τον άργιλο καθορίζοντας το σιλό.

Όταν το αποκλειστικό λαμβάνον κοίλωμα είναι ελεύθερο, το σιδηρομετάλλευμα και ο ψαμμίτης ξεφορτώνονται άμεσα στο κοίλωμα, και στέλνονται έπειτα στο αντίστοιχο σιλό αναλογίας μέσω του ακατέργαστου θραυστήρα, ανελκυστήρας. Όταν το λαμβάνον κοίλωμα είναι πλήρες, αρχικά θα συσσωρευθούν στο υπόστεγο, και έπειτα μεταβιβασμένος από forklift στη λήψη του κοιλώματος όταν είναι ελεύθερο, επιτέλους, μεταβιβάζεται στο αντίστοιχο σιλό αναλογίας από το θραυστήρα και τον ανελκυστήρα.

(3) ομογενοποίηση άνθρακα

Ο ακατέργαστος άνθρακας ξεφορτώνεται άμεσα στο κοίλωμα μετά από να μπει σε τις εγκαταστάσεις, και στέλνεται έπειτα στον ακατέργαστο άνθρακα προανακατεύοντας το απόθεμα μέσω του τροφοδότη ποδιών, του μεταφορέα ζωνών, του ανελκυστήρα και του μεταφορέα ζωνών με την απαλλαγή του καροτσακιού, ή αρχικά ξεφορτώνεται στο υπαίθριο απόθεμα, και έπειτα μεταβιβασμένος από forklift στη λήψη του κοιλώματος υπαγόμενου για να ενημερώσει, επιτέλους, μεταβιβάζεται στον ακατέργαστο άνθρακα προανακατεύοντας το απόθεμα μέσω του τροφοδότη ποδιών, του μεταφορέα ζωνών, του ανελκυστήρα και του μεταφορέα ζωνών με την απαλλαγή του καροτσακιού. Ο συνδυασμένος ακατέργαστος άνθρακας στέλνεται στο ακατέργαστο δοχείο άνθρακα μέσω forklift και ζωνών του μεταφορέα.

(4) πρώτη ύλη που καθορίζει το σιλό και τη μεταβίβαση

Η πρώτη ύλη που καθορίζει το σιλό αποτελείται από δύο συγκεκριμένα σιλό και τρία δοχεία πλακών χάλυβα, και μετριέται από τη μεταβλητή κλίμακα ζωνών ταχύτητας. Το σιλό ασβεστόλιθων αποτελείται από δύο συγκεκριμένα σιλό Φ12m, που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και την αναλογία. Τα δοχεία αναλογίας είναι Φ6m, Φ6m και Φ6m αντίστοιχα για το Όρεγκον αργίλου, ψαμμίτη και σιδήρου.

(5) ακατέργαστη επεξεργασία αερίου μύλων & αποβλήτων στον κολπίσκο κλιβάνων

Η καθορισμένη πρώτη ύλη θα ταϊστεί επάνω στο σκουπισμένο αέρας ξεραίνοντας μύλο με το μέγεθος Φ3.8×8.6m. Στο στάδιο της περιστροφής, το ακατέργαστο γεύμα θα αυξηθεί από το υλικό αυξάνοντας τη συσκευή στον ακατέργαστο μύλο και αρκετά την επαφή με θερμού αερίου από τον υψηλής θερμοκρασίας ανεμιστήρα στον κολπίσκο κλιβάνων. Με αυτά τα μέσα, το ακατέργαστο γεύμα θα είναι ξηρό. Το ξηρό ακατέργαστο γεύμα αλέθεται στο εκατομμύριο. Κατόπιν το ακατέργαστο γεύμα ταϊσμένος επάνω στο διαχωριστή υψηλής αποδοτικότητας. Η λεπτή σκόνη θα ταϊστεί επάνω στο ακατέργαστο γεύμα-ομογενοποιώντας σιλό μέσω της ηλεκτρικών βαλβίδας χτυπημάτων και της φωτογραφικής διαφάνειας αέρα ενώ χονδροειδής σκόνη που επιστρέφεται στο μύλο μέσω της ηλεκτρικών βαλβίδας χτυπημάτων και της φωτογραφικής διαφάνειας αέρα. Θερμού αερίου από τον προθερμαστή περνά από humidification τον πύργο και τον υψηλής θερμοκρασίας ανεμιστήρα και διαιρεί έπειτα σε δύο μέρη, ένα μέρος πηγαίνει άμεσα στον ηλεκτρικό συλλέκτη σκόνης, και το άλλο μέρος πηγαίνει στο ακατέργαστο κεφάλι μύλων, και έπειτα το 1/8 αυτού του μέρους πηγαίνει να αλέσει το τέλος. Το αέριο αποβλήτων από το μύλο αρχικά περνά από το διαχωριστή υψηλής αποδοτικότητας και τον ακατέργαστο ανεμιστήρα μύλων (με τη βαλβίδα κανονισμού κολπίσκων), και ενώνει το αέριο αποβλήτων στον ηλεκτρικό συλλέκτη σκόνης. Μετά από αυτόν, το αέριο αποβλήτων θα καθαριστεί από τον ηλεκτρικό συλλέκτη σκόνης και θα στραγγιχτεί στον αέρα.

Ποιοτικό σύστημα ελέγχου

 

 

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας 2

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

Εφαρμογή της έννοιας pre-sale, -πώλησης και μεταπώλησης της υπηρεσίας:

1 προ υπηρεσία πώλησης:

Εισάγοντας τα προϊόντα και τις σχετικές διαδικασίες στους χρήστες, το σχέδιο γραμμών παραγωγής και το τεχνικό πλεονέκτημα, που παρέχουν pre-project τις τεχνικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες, προσάρμοσαν την τεχνική λύση γραμμών παραγωγής για τους πελάτες.

2 υπηρεσία πώλησης: Τα άριστα προϊόντα κατασκευής για τους χρήστες, παρέχουν τους πελάτες με αυτοπεποίθηση στην ποιότητα των προϊόντων.

Δοκιμή: Ενισχύοντας την επιθεώρηση διαδικασίας και τον ενδιάμεσο έλεγχο, ακριβές σύστημα επιθεώρησης, ποιότητα των προϊόντων εγγύησης, που παρέχουν τα ποιοτικά προϊόντα.

Τραίνο: Τακτοποιήστε τους πεπειραμένους τεχνικούς εφαρμοσμένης μηχανικής για την κατάρτιση και την καθοδήγηση

εγκαταστήστε: Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί εκπροσώπων με την εμπειρία στην εγκατάσταση και η ανάθεση στην περιοχή για την καθοδήγηση εγκαταστάσεων και ανάθεσης, αφότου η αποδοχή πελατών είναι ικανοποιητική, κατάλληλες εκθέσεις άποψης χρηστών πρέπει να ληφθούν.

3 υπηρεσία μεταπώλησης:

Κανονική καθοδήγηση στους χρήστες για τη συντήρηση προϊόντων και τη συντήρηση, ελεύθερη καθοδήγηση για την εγκατάσταση χρηστών, ανάθεση και συντήρηση προϊόντων. Επάνω στην παραλαβή των διαχειριζόμενων απαιτήσεων αποτυχίας χρηστών, δώστε τις συμβουλές συντήρησης μέσα σε 24 ώρες.

Η ικανοποίηση πελατών είναι η σταθερή αναζήτησή μας, βάλτε πάντα τα συμφέροντα των πελατών πρώτα.

Πιστοποιητικό

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας 3

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας 4

4000t ανά αλέθοντας γραμμή παραγωγής τσιμέντου κλίνκερ ημέρας 5