Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
JIANGSU PENGFEI GROUP CO.,LTD 86-513 jspflq@126.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - 1000t / περιστροφικός κλίβανος ασβέστη δ ενεργός στο πρόγραμμα της Αφρικής GCK της ομάδας Pengfei

1000t / περιστροφικός κλίβανος ασβέστη δ ενεργός στο πρόγραμμα της Αφρικής GCK της ομάδας Pengfei

November 2, 2020

Στην τοπική ώρα 9:00 π.μ. στις 21 Οκτωβρίου, το Φ 5 × 72 περιστροφικός κλίβανος ασβέστη μ που κατασκευάστηκε από Jiangsu Pengfei την ομάδα αναφλέχτηκε επιτυχώς και τέθηκε σε λειτουργία στη γραμμή παραγωγής ασβέστη 1000t/δ του προγράμματος GCK στην Αφρική.
Το πρόγραμμα GCK στην Αφρική βρίσκεται στην πόλη Likasi, επαρχία Katanga. Το πρόγραμμα υιοθετεί τη νέα εξοικονόμηση ενέργειας και τον εξοπλισμό προστασίας του περιβάλλοντος που κατασκευάζονται από Pengfei την ομάδα, η οποία καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις παραγωγής των πελατών με την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την καλή δραστηριότητα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 1000t / περιστροφικός κλίβανος ασβέστη δ ενεργός στο πρόγραμμα της Αφρικής GCK της ομάδας Pengfei  0

Η κατασκευή των τρεξιμάτων προγράμματος μέσω της μακριάς περιόδου βροχών έξι μηνών στην Αφρική. Ο κύκλος διοικητικών μεριμνών είναι μακροχρόνιος, η κατασκευή είναι δύσκολη και η περίοδος κατασκευής είναι σφιχτή. Επιπλέον, το ξέσπασμα της νέας σφαιρικής επιδημικής κατάστασης έχει προκαλέσει το επαγγελματικό προσωπικό οικοδόμησης όπως η αποθήκη εμπορευμάτων χάλυβα, το κτήριο φούρνων και η ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική ανίκανες να φθάσουν εγκαίρως. Το τμήμα προγράμματος υπερνίκησε τη διπλή πίεση της επιδημικών πρόληψης και της παραγωγής, προγραμμάτισε εύλογα και καινοτόμησε η κατασκευή, και κανόνισε 47 μηχανικό προσωπικό κατασκευής στην περιοχή να συμπληρώσει το πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, προτεραιότητα έχει δοθεί στην ανάθεση της άμμου κατασκευάζοντας το σύστημα και το συνολικό σύστημα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 1000t / περιστροφικός κλίβανος ασβέστη δ ενεργός στο πρόγραμμα της Αφρικής GCK της ομάδας Pengfei  1
Το πρόγραμμα συμβάλλεται από Sinoma International (Ναντζίνγκ) και Suzhou Sinoma. Στο σχέδιο και την κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής, είναι ιδιαίτερα αρμόδιοι για τον ιδιοκτήτη, που σχεδιάζεται προσεκτικά και που κατασκευάζεται, και ελεγχόμενο προσεκτικά την ποιότητα κάθε σύνδεσης της κατασκευής προγράμματος, και που γίνεται τη γραμμή παραγωγής ένα «πρότυπο πρόγραμμα» προς ικανοποίηση του ιδιοκτήτη.

Μετά από την τοπική κυβέρνηση αναγγελθείσα μέσα Αυγούστου του 129 οι εργάτες οικοδομών του αναδόχου έφθασε επί του τόπου το Σεπτέμβριο με τη ισχυρή υποστήριξη των ηγετών όλων των κομμάτων και την πλήρη συνεργασία του ιδιοκτήτη. Κάτω από την προϋπόθεση να κάνει μια καλή εργασία στην επιδημική πρόληψη, όλο το προσωπικό εργάστηκε μαζί για να ολοκληρώσει την εργασία κατασκευής και ανάθεσης, και επέτυχε τελικά το στόχο ανάφλεξης της γραμμής ασβέστη όπως έχει προγραμματιστεί, και υπέβαλε ένα ικανοποιητικό φύλλο απάντησης στον ιδιοκτήτη και την επιχείρηση, το οποίο κέρδισε τον υψηλό έπαινο από τον ιδιοκτήτη.
Η επιτυχής ανάθεση του προγράμματος GCK είναι αδιάσπαστη από την καλή ανακοίνωση και τη στενή συνεργασία μεταξύ του αναδόχου και της ομάδας Pengfei. Κάτω από τη διπλή δοκιμή της περιορισμένης περιόδου κατασκευής και της νέας επιδημικής κατάστασης κορωνών, η εκτέλεση προγράμματος και η αποτελεσματικότητα αγώνα των τριών κομμάτων καταδεικνύονται πλήρως. Επιπλέον, η ολοκλήρωση του προγράμματος προσθέτει τη δύναμη στην κατασκευή εξοπλισμού της Κίνας και την τεχνολογία στον κόσμο, και σπέρνει έναν σπόρο της φιλίας για την Κίνα στο έδαφος της Αφρικής.